ALBOA+

Det sker i ALBOA

 

Her finder du foredrag, byvandringer, fællesture og andre oplevelser, som foregår i ALBOA plus.

 

Hvis du vil deltage i ALBOA plus-arrangementer, skal du - SOM NOGET NYT - logge ind på mitALBOA, hvor du finder links til tilmeldingen til arrangementerne.

Du skal altså logge ind på mitALBOA, hvor du finder links. Bemærk at tilmeldingen for samtlige arrangementer åbner mandag den 6. maj klokken 18.00.

Har du ikke tidligere været på mitALBOA, så klik her for at få vejledning.

 

ALBOA+

Om ALBOA plus

Gratis og unikke oplevelser i fællesskab - vi kalder det ALBOA+

 

Trivsel og fælleskab er er centrale værdier for ALBOA. Og det er ikke bare noget, vi siger. Hvert år har vi 15-18 arrangementer, som du som beboer i ALBOA kan deltage i.

 

Arrangementerne kan være en rundvisning på ARoS, en byvandring, et besøg hos en lokal erhvervsvirksomhed, en tur i biffen eller en koncert med en dansk musiker  - mulighederne er mange.

 

Arrangementerne er i de fleste tilfælde gratis og kun for beboere i ALBOA.

 

Al tilmelding foregår digitalt via mitALBOA. Du logger altså ind på mitALBOA, hvor du finder links til tilmeldingen til arrangementerne.

 

Der er et begrænset antal billetter til hvert arrangement. Vi har selvfølgelig en klar forventning om, at du deltager, når du har tilmeldt dig. Du optager jo pladsen for en anden, som ellers gerne ville have været med.

 

Derfor er det også meget vigtigt, at du framelder dig så hurtigt som muligt, hvis du bliver forhindret i at deltage - så en anden beboer har mulighed for at få din plads.

 

 

 

Generelle betingelser for deltagelse

Vore arrangementer er kun for beboere i ALBOA, og du kan almindeligvis maksimalt tilmelde to personer per husstand og minimum én af personerne skal være voksen (18+).

 

Framelding - jeg kan ikke komme alligevel!

Bliver du forhindret i at møde til et arrangement, du har tilmeldt dig, så husk at melde fra. Gerne i så god tid som muligt. På den måde kan en anden kan få glæde af din plads.

 

Framelding sker ved at skrive til mak@alboa.dk

 

Hvad bør du vide om arrangementer i ALBOA?

Vores arrangementer er meget populære. Ofte bliver de hurtigt udsolgt. Tilmeldingen til arrangementerne er kun åben i en begrænset periode, eller så længe der er ledige pladser. Så hold øje med tilmeldingsfristen, hvis du finder et arrangement, du gerne vil deltage i.

 

Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Det vil sige, at du kun kan få plads på de forskellige arrangementer, hvis der er ledige pladser. De som tilmelder sig først, har i sagens natur størst chance for at komme med.

 

Er arrangementet helt booket, lukker tilmeldingen automatisk, men hvis nogen melder fra inden fristens udløb, åbner tilmeldingsmuligheden igen - så hold øje med det.

ALBOA+ på Godsbanen

Nedenfor kan du se en kort video fra vores tur til Godsbanen.