Aktuelt

ALBOA er halvvejs i Ceresbyen

Ceresbyen er et af Aarhus’ nyeste boligkvarterer, og med 30 boliger bliver ALBOA en del af den nye bydel.

ALBOAs kommende afdeling i Ceresbyen er en del af en karré med i alt 130 boliger. De resterende 100 boliger er alle udlejningsboliger, som er ejet og administreret af ejendomsselskabet Olav de Linde.

 

Bebyggelsen er en af de allersidste i Ceresbyen, som efterhånden er færdigbygget og fuld af liv. Når bebyggelsen er færdig kommer der endnu mere liv. I gadeplan kommer der nemlig to erhervslejemål på i alt 450 kvadratmeter, hvor der kan være butik, café eller noget helt tredje.

 

”Det er spændende at bygge en ny afdeling i en ny bydel,” fortæller ALBOAs byggechef, Niels Eilersgaard.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Olav de Linde og Dansk Boligbyggeri, som er totalentreprenør på byggeriet. ALBOA har et mål om at bygge og drive Østjyllands bedste boliger, så vi er meget glade for den kvalitet, som vi oplever hele vejen rundt i byggeriet.”

 

Alle boliger får trægulve, Invita-køkkener og badeværelser med natursten på gulv og bordflade. Alle boliger får altan og de fire boliger i stuen får egen terrasse med flisebelagt areal og en lille hæk.

 

Herefter kommer der fem almene boliger på hver etage. Allerøverst – på sjette sal med næsten ubrudt udsigt udover byen – bygger ALBOA noget så sjældent som en almen penthouselejlighed med egen tagterrasse på omkring 20 kvadratmeter.

Fællesskabet er også tænkt ind. Øverst bygger ALBOA nemlig en fælles tagterrasse på cirka 100 kvadratmeter, som alle 30 boliger kan få glæde af.

 

Den samlede anlægssum er 54 millioner kroner. ALBOA forventer, at boligerne er indflytningsklar til foråret 2023.