Aktuelt

ALBOA genåbner 2. juni

Selvom store dele af arbejdet i ALBOA har været omlagt til hjemmearbejde og arbejde i det grønne, så har de sidste måneder vist os, at vi fungerer smidigt i forandringer. 

Når vi med tiden kan efterrationalisere, vil der helt sikkert være nye arbejdsgange der er kommet for at blive, mens vi vender tilbage til ”normalen” på andre områder.  

 

Den 2. juni vil vi genåbne gradvist

  • Personalet på vores kontor på Vestergårdsvej vil møde ind i skiftehold, så 50 % af det administrative personale er på kontoret mens resten arbejder hjemme. 

  • Vi åbner for personlig betjening af beboere kl. 10-12 tirsdag-torsdag på Vestergårdsvej.

  • Vores varmemesterkontorer er lukket for personligt fremmøde, men tager fortsat imod mails og opkald i hele åbningstiden.

  • Der udføres arbejde i boligerne med værnemidler og med behørig afstand. 

  • Vores boligsociale medarbejdere sidder klar ved telefon og mail og der er mulighed for en-til-en samtaler. 

 

Vi passer på hinanden og sikrer driften af ALBOA

Det er en vigtig opgave at passe på hinanden. Det skal være trygt for vores personale og beboere at omgås hinanden. Mange af vores beboere er ældre og udsatte, og det ligger os meget på sinde at hjælpe til med at minimere smitterisikoen. Vores personale bruger de fleste af deres vågne timer i ALBOA regi, derfor kan en mulig smitte få store konsekvenser, hvis den rammer en hel afdeling. 

Vores varmemestre tager imod telefonopkald og mails fra beboerne i hele deres arbejdstid og i administrationen foregår kommunikationen med beboere og boligsøgende via telefon, mails og via vores beboerweb mitALBOA. 

I ALBOA har vi styret efter et forsigtighedsprincip igennem Corona, det har betydet begrænsning af arbejde i boliger, lukning af kontorer for personligt fremmøde, og de fleste boligsociale aktiviteter har være på pause.  

 

Sådan er vores træffetider fra 2. juni

  • Alle varmemestre kan træffes på mail og på telefon fra 7-15 mandag til torsdag og 7-12 fredag. (Varmemesterkontorerne er lukket for personligt fremmøde)

  • Vores kontor på Vestergårdsvej er åbent for personligt fremmøde kl. 10-12 tirsdag-torsdag. Telefontid fra 10-15 man.-ons.  10-16 torsdage og 10-12 fredage.

 

Se kontaktoplysninger til vores medarbejdere her.