Aktuelt

Find elefanten

I sommeren 2024 indtager en flok farverige elefanter Aarhus: flotte elefantskulpturer vil udgøre en gratis og familievenlig kunstrute gennem Aarhus’ historiske gader og stræder. Alle elefanter er unikke kunstværker skabt af vores fantastiske kunstnere fra ind- og udland, med det formål at sætte fokus på psykisk sygdom. 

Psykisk sygdom rammer rigtig mange af os, enten som pårørende eller som syg, og det er enormt svært at snakke om. Derfor bliver det hurtigt elefanten i rummet. Den der fylder, men som er svær at tale om. Det er nemmere at tale om at have ondt i benet, fordi det er håndgribeligt og synligt. 

ALBOA støtter Find Elefanten som er en del af Psykiatrifondens arbejde med at sætte fokus på psykisk sygdom. 

Som en almen boligorganisation er en af vores grundpiller socialt ansvar, og det er blandt andet også derfor at vi støtter op om dette initiativ. I fællesskab kan vi nemlig gøre mere, og vi kan gøre en forskel. 

Har du lyst til at læse mere om, hvad Find Elefanten går ud på, så kan du gøre det ved at læse her: Find Elefanten

Har du psykisk sygdom tæt inde på livet, enten som pårørende eller fordi du selv har brug for hjælp, så kan du altid kontakte psykiatrifonden lige her eller ved at ringe på 39 25 25 25.