Aktuelt

ALBOA får ny direktør fra 1. februar 2020

Peter Hebroe tiltræder fra 1. februar 2020 som ny direktør i ALBOA. 

“Peter er både velkendt og vellidt i hele vores organisation, og så er han dygtig,” udtaler formand for ALBOAs bestyrelse, Michael Korsholm.
 
”Vi har med et langt varsel modtaget direktør Svend Erik Møllers opsigelse, og vi har derfor haft tid til at tage stilling til, hvordan vi ønsker at føre ledelsen i ALBOA videre. Det var et let valg, fordi Peter Hebroe sammen med Svend har været en del af topledelsen i de seneste tre år. Vi ved, hvad Peter kan. Det er vi trygge ved.”
 
Svend Erik Møller begrunder sit valg med hensyn til familien.

”Jeg vil gerne være mere for familien. Jeg har prioriteret arbejdet højt i mange år. Nu er det tid til at give noget igen. Min kone og jeg er på vej mod 15 børnebørn. Så der er steder nok at tilbyde sin hjælp med værktøjstasken eller en børnebog.”
 
Peter Hebroe siger om opgaven:

“Jeg føler mig godt klædt på til at overtage direktørstolen i ALBOA, da jeg har været med siden 2006 og kender butikken ind og ud.”

Peter kvitterer også for samarbejdet i ALBOAs ledelse.

”Svend og jeg skal bruge de næste tre måneder til at afslutte det gode samarbejde, vi begyndte for tre år siden. Der er opgaver og viden, som skal overdrages, og jeg er rigtig glad for, at vi nu har de næste tre måneder foran os til at få sluttet ordentlig af.”
 
For ALBOAs bestyrelse var det et let valg at pege på Peter Hebroe, fortæller Michael Korsholm.

"Vi lagde for tre år siden en plan for, hvordan Svend og Peter kunne løse ledelsesopgaven sammen. Nu vælger senior at gå fra borde, men vi har heldigvis den unge del af lederteamet. Det bliver til at mærke, når Svend forlader ALBOA. Svend har været et kraftværk, og det fortsætter han med at være i tre måneder mere. Vi skifter kaptajn den 1. februar 2020. Samarbejdet mellem de to i spidsen af ALBOA fortsætter indtil den sidste dag. Det er jeg helt tryg ved."