Aktuelt

Samlingspunktet under samling

350 kvadratmeter containerby er for tiden under opførsel midt i Vejlby Vest. Containerbyen, som får navnet 'Samlingspunktet' - kommer til at centrum for den store renovering, som Vejlby Vest står over for.

Samlingspunktet kommer også til at være arbejdsplads for et halvt dusin mennesker, fortæller ALBOAs projektleder, Palle S. Clausen.

"Byggeledelse, boligsociale medarbejdere og jeg selv får Samlingspunktet som fast arbejdsplads i den periode, som renoveringen står på. På den måde får vi et stærkt afsæt for sammentænkningen af det fysiske og det sociale i Vejlby Vest. Samlingstedet bliver det sted, hvor man som beboer kan komme og få svar på sine spørgsmål. Der er kontorer og faciliteter til os alle, og der er tre møderum, så jeg forventer, at Samlingsstedet kommer til at summe af liv i den kommende tid."

Samlingspunktet har tidligere levet en årrække i Gellerup, hvor det - under navnet E&P-huset og Instant One - var samlingspunkt for de mange forandringer, som er sket i Gellerup.

Aarhus Kommune har foræret containerbyen til ALBOA og Vejlby Vest. Lige nu er håndværkere fra Bytømreren i gang med at sætte Samlingspunktet i stand, så det kan være klar den helt store åbningsfest, som finder sted torsdag den 28. september fra klokken 15-18.00. Programmet byder på fodboldturnering, børneaktiviteter, byg med Bytømreren og afslutningsshow med trommeslageren Simona Abdallah.